TOP
Quiosc ‘Bartolo’, as Copinar.

La continuïtat dels actuals quioscos de platja, pendent de la resolució del concurs

El Consell de Formentera ha aclarit a Ràdio Illa que segueix en vigor la decisió de la Comissió de Govern insular del passat mes de maig per donar “continuïtat als serveis de platges (…) amb anteriors adjudicataris mentre es resol el procediment d’adjudicació de l’explotació dels [nous] serveis de temporada a les platges”. Aquest concurs resta sense resoldre’s arran que s’hagin presentat nombroses ofertes a més de desenes d’al·legacions i dos contenciosos davant dels tribunals.
En virtut d’aquesta decisió de la Comissió de Govern, el passat mes de juny el Consell expedí les llicències de serveis de platges que han permès als anteriors titulars de quioscos, lots de gandules i para-sols, desplegar les seves instal·lacions aquest estiu.
Ara bé, Bartolo Escandell, president de l’Associació de Concessionaris de Platja de Formentera, ha precisat a Ràdio Illa que “la llicència de serveis de platja caduca a finals d’octubre” i ha agregat: “Naltros pensam que seguirem [durant l’hivern], però no ho podem afirmar sense tenir la llicència firmada”.
Preguntat sobre si es pensen renovar aquestes llicències en cas que a finals d’octubre no s’hagi resolt el concurs, un portaveu del Consell ha preferit no fer cap previsió i ha declarat que la institució insular “està treballant en resoldre la licitació i quan estigui resolta adjudicarem els nous serveis de platja”. Tot i això, la mateixa font ha assenyalat que les actuacions del Consell “se cenyeixen a allò aprovat en Comissió de Govern”. D’aquesta manera, si a finals d’octubre encara no s’ha resolt el concurs per a les noves adjudicacions, tot indica que es renovarien les llicències dels sis quioscos de platja actuals, amb la finalitat que puguin continuar donant servei com ha succeït els darrers hiverns, a excepció del de l’any passat.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES