La dansa urbana arriba a Formentera

Formentera inaugura el cicle L’Illa a Escena d’enguany amb l’espectacle Let’s dance about love de la companyia de dansa lleidatana Dancescape.
Le’ts dance about love és una peça de dansa urbana interpretada per dos ballarins que parla de l’amor mitjançant el llenguatge del moviment, fent un viatge de les fases que s’experimentés sobretot en els primers amors i se’n narra el recorregut, treballant amb la dansa, la musicalitat i l’ús de la paraula.
En aquesta peça es genera una atmosfera on tots els espectadors n’esdevenen protagonistes que s’hi veuen reflectits amb sensacions i reconeixement de sentiments, pensaments, experiències…
És una coreografia viva que apropa al públic amb els ballarins a través de les vivències pròpies. L’amor se sent, es parla, es balla.

Reserva prèvia
L’obra es podrà veure aquest dissabte a la Sala de Cultura Cinema a les 19 h i té un preu de 5 euros. Per a assistir-hi serà necessari reservar entrada enviant un correu a reserves@conselldeformentera.cat que es pot fer fins aquest divendres a les 10 h.

About Author

Comments are closed.

background