La demanda d’aigua cau en un 10,4% a Formentera

Aqualia ha fet públiques les dades dels deu primers mesos de l’any que, en comparació amb el mateix període del 2016, suposen un significatiu descens per sobre del 10%. La concessionària del servei d’aigües de Formentera assenyala que aquesta baixada es deu tant a l’augment de les pluges registrades en els últims mesos de l’hivern passat, com a les millores que la companyia ha fet en el sistema hidràulic. Així, de gener a octubre, s’han subministrat 358.853 metres cúbics d’aigua a Formentera.
El descens més gran de demanda s’ha registrat a la càrrega de camions cisterna per a proveïment a la població resident en els nuclis disseminats de l’illa, que s’ha reduït en un 18,13%. L’increment de les pluges és la principal causa d’aquest descens, en haver millorat les reserves en les cisternes privades d’aquest tipus d’habitatges.
D’altra banda, també ha baixat un 7,35%, l’aigua subministrada per la xarxa municipal per al consum dels ciutadans residents en els nuclis urbans.
En aquest cas, Aqualia indica que el motiu principal és la millora del rendiment hidràulic després de les obres dutes a terme per part de l’empresa i del Consell Insular.

About Author

Comments are closed.

background