Detingut el presumpte autor dels assalts a Sant Ferran

La Guàrdia Civil de Formentera va detenir ahir a darrera hora de la tarda a Sant Ferran al presumpte autor dels fets que van succeir dimarts de tarda i durant la matinada de dimecres a la localitat de ses Roques. Es tracta d’una persona resident a Formentera de 31 anys que respon a les inicials A. P. Al sospitós se l’acusa de l’assalt al basar xinès ‘Asia’ i del robatori a la Cafeteria Patiño.

La Guàrdia Civil ha informat a Ràdio Illa que dimarts, poc després de les 20h, un home armat amb una destral va assaltar el basar xinès de Sant Ferran. L’agressor va intimidar al responsable de l’establiment, obligant-lo a entregar el contingut de la caixa registradora, un botí que el lladre es va emportar i que segons la víctima rondava els “300 o 400 euros”.

Una persona entre 20 i 30 anys
Ahir al matí, Chu Hong, encarregat de l’establiment Bazar Asia en el moment de l’assalt i que no va patir cap lesió,  declarà a Ràdio Illa que l’assaltant era una persona d’entre 20 i 30 anys, que no tenia vista per l’illa. La Guàrdia Civil s’encarrega de la investigació dels fets.

La Cafeteria Patiño també va ser assaltada
D’altra banda, poques hores després de l’atracament al basar, dimecres a les 2.20 h de la matinada, un desconegut accedí a la terrassa de la Cafeteria Patiño a través de les lones que tanquen aquest espai i després a l’interior de l’establiment trencant el vidre d’una de les portes. El desconegut s’emportà la caixa registradora de l’establiment, on només hi havia el canvi en monedes, uns 100 euros. Toni Costa, propietari de la cafeteria, ha informat a Ràdio Illa que les càmeres de seguretat van enregistrar l’assaltant, però que anava amb la cara tapada i no se’l reconeixia. La Guàrdia Civil investiga el cas.

 

About Author

Comments are closed.

background