TOP
Usuaris a la Biblioteca Marià Villangómez. Arxiu.

La FAFA demana ampliar els horaris de la Biblioteca Marià Villangómez

La Federació d’Associacions de Famílies i Alumnes de Formentera (FAFA) ha sol·licitat al Consell de Formentera que amplii l’horari d’obertura de la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc. En un escrit que ha fet arribar a la institució insular la FAFA demana “ampliar l’horari de la Biblioteca Municipal Marià Villangómez i obrir-la divendres a la tarda i els dissabtes, coincidint amb els períodes en què els alumnes i famílies poden utilitzar l’espai per estudiar, gaudir de la lectura o de la resta d’activitats lúdiques i culturals que es duen a terme en aquestes instal·lacions d’ús públic”. Segons aquesta entitat, que recull “les inquietuds i les demandes formulades per famílies i alumnes de Formentera (…) no és admissible que la biblioteca pública de Formentera, l’única de l’illa, romangui tancada des del migdia de divendres fins al dilluns”.

Horaris d’obertura
Actualment, la Biblioteca Marià Villangómez de Sant Francesc obre amb l’horari d’hivern, de dilluns a dijous de 9.30 a 13.00 h i de 16.00 a 19.30 h, i els divendres, de 9.30 a 15.00 h. Aquest equipament compta amb un telecentre amb diversos ordinadors, un servei de reprografia, la sala infantil i la sala principal, que comprèn espais de consulta i lectura i una col·lecció bibliogràfica i multimèdia amb un servei de préstec i devolucions associat.
Així mateix, el Punt de Lectura de Sant Ferran, ubicat en el nou Espai Cultural de la localitat de ses Roques (l’antic CEIP) sí que obre les tardes de tots els laborables: de dilluns a divendres de 16.30 a 19 h. Aquest equipament compta amb ordinadors i espais de lectura a més d’un fons bibliogràfic per a adults i infants en constant actualització, segons han informat fonts del Consell.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES