La fotografia i les noves tecnologies desembarquen a Formentera

Entre demà dijous i diumenge tindran lloc a l’illa el Formentera 2.0 i el Formentera Fotogràfica. Segons ha explicat la presidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, «aquests esdeveniments, que es varen ajornar el mes de maig, se celebren ara respectant totes les mesures de seguretat i sanitàries per evitar la propagació de la covid, i demostren l’aposta ferma per seguir intentant allargar la temporada en un any tan complicat com l’actual».

Formentera 2.0
La VIII edició del Formentera 2.0, certamen de comunicació digital i treball en xarxa, congregarà a 30 professionals del món de la cultura digital que s’han inscrit a la trobada digital que té un format més íntim. 8 ponents parlaran de la transformació digital, xarxes socials, creativitat, món multimèdia, vídeo i màrqueting digital, contingut i comunicació o plataformes digitals entre d’altres. Les conferències es faran en format tancat, però hi haurà una xerrada especial de Phil González, fundador d’Instagramers, el dissabte a la tarda a la plaça de la Constitució per la qual s’han reservat 20 places per als residents de Formentera interessats a assistir-hi que es poden demanar enviant un missatge a info@formentera20.com

Formentera Fotogràfica
També se celebra aquests dies la VIII edició del Formentera Fotogràfica. 65 amants de la fotografia s’han inscrit en aquest certamen fotogràfic, que enguany també compta amb un format més reduït. 14 gran noms de la fotografia contemporània faran sessions pràctiques i teòriques, i crearan un espai de reflexió i creació col·lectiva també en format tancat.
Un any més, el Formentera Fotogràfica segueix apostant per una​ programació eclèctica i intergeneracional, en format reduït, combinant el talent de proximitat amb grans noms de la fotografia nacional i internacional.

About Author

Comments are closed.

background