La gran afluència de banyistes obliga a tancar l’accés a ses Illetes

El Consell ha tancat avui l’accés a ses Illetes. El tancament s’ha efectuat a les 12.30 h quan l’afluència d’usuaris a les platges era la màxima amb l’objectiu de prevenir aglomeracions i poder garantir les mesures de seguretat derivades de la covid.
També s’ha tancat l’entrada al transport públic a la zona, tant el servei d’autobusos com el de taxis i l’accés de vianants i bicicletes. Segons ha avançat el conseller d’Interior, Josep Marí, «en vista que estem en el punt més alt de la temporada turística, demà divendres i el cap de setmana es continuarà amb el mateix modus operandi». Així, una volta l’afluència a les platges sigui elevada, l’empresa concessionària dels aparcaments, Ibifor, avisarà a la Policia Local, que procedirà al tancament de l’accés a la zona. En aquests dies de major afluència, els agents del cos municipal rebran el suport de la Guàrdia Civil per controlar l’espai.
L’entrada s’ha tornat a reobrir de manera controlada després de les tres de la tarda després que moltes persones hagin sortit de la zona deixant espais lliures per garantir la seguretat sanitària.
El servei d’autobusos que diàriament realitza 7 expedicions en farà 4 sempre que l’accés no s’hagi tancat abans.

About Author

Comments are closed.

background