TOP
Foto: Diario de Ibiza

La Guàrdia Civil de la mar ja ha establert la seva base al port de la Savina

La patrullera Sa Costera compta des d’aquesta setmana amb un punt d’amarratge, en el dic oest de la marina esportiva de Formentera Mar. En aquest punt s’ha instal·lat una reixa de seguretat i l’Autoritat Portuaria també disposa d’una càmera que enregistra l’àrea.

El trasllat de la base de la patrullera a Formentera és una demanda que des de fa anys realitzen els representants del Consell Insular. Recordam que l’any passat, aquesta embarcació tenia base al port de Sant Antoni, una ubicació allunyada del Parc Natural i es Freus, on es registra la major activitat d’embarcacions a les Pitiüses durant l’estiu.

La Patrullera SA Costera pertany al Servei Marítim de la Guàrdia Civil de Balears i és una de lés més ràpides de la flota policial del pais. Té més de 17 metres d’eslora i és capaç de navegar a una velocitat superior als 50 nusos.

La tripulació està integrada per un patró més tres o quatre agents. Les missions que té encomanades la Guàrdia Civil de la mar són, entre d’altres, les de protecció de medi ambient, prevenció de la immigració il·legal i el contraban, inspecció pesquera i protecció del patrimoni arqueològic.

Compartir

PROGRAMES