TOP
Fragment del cartell de la minimarató John Tunks de 2021.

La Memorial John Tunks torna el dimecres 8 amb les curses d’atletisme i patinatge

La XLIII minimarató Memorial John Tunks, organitzada pel Grup Esportiu Espalmador amb la col·laboració de l’àrea d’Esports del Consell de Formentera, se celebrarà el dimecres 8 de desembre a partir de les 10 hores. La prova consta de dues modalitats esportives: atletisme i patinatge, que completaran 12 km de recorregut; i una prova per categories infantils, de 2,8 km, amb sortida de Sant Ferran.
Les inscripcions per a la cursa de 12 km es poden realitzar a través de la web d’elitechip i són gratuïtes per als menors de 18 anys, 15 euros per a la resta de participants i 50% de descompte per als socis del GE Espalmador. Encara estan obertes per a la cursa de 2,8 km destinada a categories de formació, que surt de Sant Ferran. Cal recordar que la inscripció en aquesta edició de la prova ha estat gratuïta en totes les categories. En la web d’elitechip es poden completar les inscripcions i trobar tota la informació relativa a la prova. L’ús de la mascareta serà obligatori fins a la sortida de la prova i immediatament després de l’arribada.

Els horaris de les sortides són:
10.00 h Sortida minimarató – Memorial Jonh Tunks, de 12 km.
10.10 h Sortida cursa de patinatge única categoria.
10.40 h aprox. Sortida 2.800 m des de Sant Ferran.

Talls a la carretera
Per altra banda, tots els circuits dels recorreguts de la prova, en totes les seves categories, estaran tancats al trànsit de vehicles durant la celebració d’aquestes. Estaran tancades des de les 9.30 h fins a les 12.00 h les carreteres: PM 820 des de la Savina (encreuament amb la PM 820-2), Sant Francesc i Sant Ferran (primera rotonda) i PM 820-2 des de la Savina – es Pujols – Sant Ferran.
A més, per aquells participants de fora de l’illa l’organització posa a disposició un servei d’autocar gratuït des del port de la Savina fins a la sortida a Sant Francesc Xavier i la tornada.

Compartir

PROGRAMES