TOP
El duet Martín Meléndez & Ermanno Panta en concert a la Casa del Poble. Arxiu

La Mola s’afegeix al cicle ‘Música a les places’

L’àrea de Cultura ha presentat el programa ‘Música a les Places’. Una temporada més, la música tornarà al passeig marítim de la Savina, Sant Ferran, es Pujols i Sant Francesc, que ompliran les seves nits d’estiu amb diferents estils musicals com ara músiques del món, música llatina, blues, soul, heavy o jazz. Enguany, a més, i com a novetat, el ‘Música a les places’ s’estén a la Mola, on els dimarts hi haurà les ‘Nits de la Mola’

El conseller de Cultura, Óscar Portas, ha assenyalat que “apostam per la música com a activitat complementària per amenitzar les nits d’estiu. En aquest sentit, crèiem necessari arribar també a la Mola, ja que ha estat una demanda que ens han fet els vesins del poble”.

Programació i horaris
La nit dels dilluns la Savina serà la protagonista amb ‘Els Dilluns al Port’. Les actuacions seran a partir de les 22 h del 17 de juny al 20 de setembre.

Els dimarts, el cicle desembarcarà a la Mola amb les ‘Nits de la Mola’. En aquest cas, la música serà a càrrec del Sant Francesc Jazz Collective, un grup de músics que es varen conèixer gràcies a les jam-session de Jazz dels dissabtes a Sant Francesc i varen decidir crear un projecte nou, fresc i variat amb una base de jazz però amb influències de la música llatina, el bugalú i el swing. Els concerts seran del 18 de juny al 24 de setembre a les 22 h.

Els dijous la música en viu es desplaça as Pujols amb ‘World Music’. Els concerts seran a la plaça d’Europa a càrrec dels Antena Libre. Les actuacions seran del 20 de juny al 26 de setembre a partir de les 22.30 h.

La plaça de l’Església de Sant Ferran serà l’escenari dels concerts dels divendres. L’associació Formentera Musical es farà càrrec de la ‘Música en Viu’ del 21 de juny al 27 de setembre a partir de les 22 h.

Finalment, la nit dels dissabtes, la música es trasllada a la plaça de Sant Francesc. El mític ‘Jazz a la Plaça’ omplirà de ritme Sa Raval del 22 de juny al 28 de setembre.

Aquesta iniciativa musical torna a comptar amb la col·laboració de l’associació Jazz & Co, l’associació Formentera Musical, Antena Libre, l’associació de vesins de la Savina i l’Autoritat Portuària de les Illes Balears.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES