La Passarel·la de Moda torna a Sant Francesc

La XII Passarel·la de Moda de Formentera, s’anomena «Senzillament Formentera» i tendrà lloc el pròxim divendres 5 de juliol a les 22 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc. La consellera Ana Juan ha explicat que el missatge d’aquest any s’estructura al voltant de la idea que s’ha de «conservar el nostre patrimoni i la nostra cultura per preservar la nostra manera de viure». Per això l’escenari escollit és la plaça de l’església de Sant Francesc que en paraules de la consellera «garanteix la visualitat d’una estructura patrimonial, envoltada amb els dissenys d’una part de la nostra cultura que és la moda, de la qual han viscut moltes dones de l’illa».

Maria Moya presentarà l’esdeveniment
En la XII edició de la Passarel·la, l’encarregada de presentar l’acte serà una persona molt vinculada a les Pitiüses i amant de Formentera, com és la periodista Maria Moya, exreportera d’IB3 a Eivissa, la Ràdio i Televisió Autonòmica de les Illes Balears, i que actualment és una de les encarregades de donar el bon dia als espectadors de La Sexta en «Arusitys«.

Promoure la moda de l’illa
El Consell de Formentera organitza la Passarel·la de Moda amb l’objectiu de promoure la feina dels comerciants tèxtils i els dissenyadors establerts a l’illa«, segons ha recordat Ana Juan. L’edició d’enguany comptarà amb les següents firmes connectades a l’illa: Te doy la LunaMacrame&Andrés RodriguezMolly MalloneJanne bikinis, Tito Solari&FK, Ur Joies, Ishvara, Elena Hurtado&Lorenzo Pepe (Obi), EquilibreKavra de Formentera, Hippie Shop Formentera, Flavio CochoVesti l’Arte, Eva Cardona, Majoral. Les models, professionals de l’empresa Deva Models d’Eivissa, «lluiran joies, bosses, vestits de núvia, vestits de festa, creacions avantguardistes d’alt nivell inspirades en la naturalesa, la mar i els colors propis de Formentera, sempre amb col·leccions que de ben segur sorprendran tant a turistes com a residents, espectadors fidels de la Passarel·la de Moda de Formentera», segons ha explicat la tècnica del Consell, Amàlia Mora.

Col·laboració solidària
LA representant de la Fundación ConcienciaCintia Llaquet, ha explicat que enguany la Passarel·la també col·labora amb una iniciativa solidària, ja que el Consell de Formentera ha adquirit per un valor de 1.300 € 100 exemplars del llibre Moshi, editat per aquesta fundació i que es repartiran entre els infants que participen en la desfilada. Els beneficis de la venda del llibre aniran destinats a la unitat d’oncologia. ​
Aquest conte infantil està basat en una història real de solidaritat que va tenir lloc entre Eivissa i Àfrica quan es van recollir bicicletes per a dur a un orfenat de Moshi, a Tanzània. Quan les bicicletes estaven a punt d’arribar al seu destí el camió que les transportava es va trobar amb el pas tallat per una gran bandada d’elefants que feia la seva migració. Es pot comprar a les diferents llibreries de Formentera.

About Author

Comments are closed.

background