TOP
Imatge d’arxiu de participants en el curs d’Integració.

La pròxima setmana s’obrin les inscripcions pel curs d’integració

Entre el dilluns 23 d’octubre i el dilluns 6 de novembre estarà obert el termini d’inscripció pel Curs d’Integració Social I Cultural que du endavant el Consell per novena edició. Anualment es fan dos edicions del curs a l’any, una al novembre i altra al març. La pròxima edició començarà el 7 de novembre i durarà fins al 30 del mateix mes.

El nombre de places disponibles és de 15 alumnes. Les persones interessades han d’adreçar-se a l’àrea de Benestar Social per fer les inscripcions.
El curs té una durada de 20 hores repartides en dues sessions setmanals de tarda. LA formació es realitza a l’aula gran de l’Escola d’Adults i la docent serà Dolores Fernández Tamargo.

Els continguts que es tractaran seran, entre d’altres: valors constitucionals de l’estat espanyol, drets humans i llibertats públiques, Estatut d’Autonomia, Unió Europea o Igualtat entre homes i dones.
La finalitat del curs és l’aprenentatge d’aquests continguts i l’obtenció d’un diploma que s’expedeix a la finalització d’aquest. Es tracta d’una formació adreçada sobretot a immigrants que necessiten el curs per a renovacions, preparació de l’examen de nacionalitat i acreditació d’integració en processos de residència inicial.

Compartir

PROGRAMES