TOP
Nadir (First 50s) i Chica (Dufour 45e) tornen a l’Ophiusa.

La regata Ophiusa unirà Barcelona i Formentera a finals d’abril

La XXI edició de la regata Ophiusa 2024 ja té noves dates: se celebrarà entre el 27 d’abril i l’1 de maig, després que el temporal obligàs a ajornar la cita durant la Setmana Santa, segons ha informat l’organització, a càrrec de Josep Maria Ferrer Sirvent.
Aquesta competició d’altura salpa el dissabte 27 d’abril del Port Olímpic de Barcelona i està previst que els primers velers arribin a la Savina l’endemà de la sortida. A la regata hi tenen cabuda des dels velers més competitius, als creuers amb els quals les famílies gaudeixen d’uns dies de navegació.

Calendari de l’Ophiusa 2024
A la tarda/nit del divendres 26, tendrà lloc a les instal·lacions del nou Port Olímpic de Barcelona la reunió de patrons, la xerrada meteorològica i el bufet de Benvinguda. El dissabte 27 a les 10:00 h es donarà la sortida. El dilluns 29, ja a Formentera, se celebrarà el bufet de Clausura, el lliurament de premis i la festa final. Finalment, a partir del 30 d’abril l’organització insta els participants a “gaudir d’una Formentera sense les aglomeracions dels mesos d’estiu”.

Convivència amb la ruta de la Sal
El comunicat exposa que l’Ophiusa no es va crear “per fer la competència a la Ruta de la Sal”, que en els primers anys recalava a Formentera i després ho feu a Eivissa, sinó per “omplir el buit que aquesta va deixar”. Així mateix, l’organització destaca que, en aquestes dates “de temporada baixa, en què al contrari del que passa amb el turisme habitual on el fred i la pluja fan cancel·lar reserves, els participants de la regata, si no hi ha avís de temporal, sempre arriben”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES