TOP
Cartell de la xerrada.

La relació de parella després de tenir fills, al cicle Xerrades per a famílies

El cicle ‘Xerrades per a famílies’, que organitza l’àrea de Benestar Social del Consell, torna dijous vinent, 17 de desembre a les 17 h amb la xerrada ‘La relació de parella després de tenir fills’ conduïda pel psicoterapeuta de parella i família Pablo Rodríguez.

La vida de parella i els fills
L’arribada d’un bebè, a més de ser un moment únic de joia i especial per als nous pares pot generar, a mitjà termini, certs malestars, fractures o desacords durant el període de postpart i de criança. Això és deu, en part, al fet que les demandes de les criatures, el cansament, la frustració i els dubtes que la criança genera, tenen el potencial de posar de manifest o fer que reapareguin antics conflictes no resolts, així com dinàmiques poc sanes i insostenibles en el temps, que col·loquen a les famílies en una cruïlla contínua: S’adapten a la nova situació i l’elaboren, que en resultarà un vincle enfortit i madur, o es generarà una fallida emocional i un distanciament en la relació.

Aquesta tercera xerrada del cicle es farà a l’aula de formació del Centre d’Esports Nàutics de la Savina. L’aforament és limitat i cal inscripció al telèfon 971 321271 o al correu: educaciosocial@conselldeformentera.cat

Compartir

PROGRAMES