TOP

La SD Formentera disputarà la fase estatal de la Copa RFEF

Demà dijous al migdia es realitzarà, a la Ciutat esportiva de Las Rozas (Madrid), el sorteig dels setzens de final de la Copa Federació, en la seva fase estatal.

L’eliminatòria ja té data, es jugarà el dimecres 28 de setembre i serà a partit únic, per la qual cosa el sorteig també haurà de decidir quin dels dos conjunts farà de local i, per tant, on es jugarà l’eliminatòria.

Compartir el premi amb l’afició
El president del club, Antoni Roig, ha afirmat que “jugar aquesta competició és un premi a la gran feina de l’any passat de l’equip que dirigeix Míchel Alonso, ja que la fase estatal sols la juguen directament els millors classificats de cada grup no classificats per a la Copa del Rei”.

Roig ha afegit que “esperem que aquesta eliminatòria pugui ser a casa per compartir el premi amb els socis, les famílies de l’escola i els patrocinadors privats del club, que són els qui estan fent possible que a Formentera el projecte del futbol no s’aturi”.

El sorteig no serà pur, ja que els 32 participants s’han dividit per zones geogràfiques. Així, el rival del Formentera podrà ser un dels següents equips: Poblense, Llosetense o Platges de Calvià (de les Ille Balears) o Mar Menor, Illescas, Villarubia, Alzira o Llorca.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES