TOP
Cartell de la promoció.

La SD Formentera s’apunta al Black Friday

La SD Formentera oferirà aquest divendres un descompte del 75% en les entrades del partit davant el Cerdanyola del Vallès FC, que es disputarà el diumenge a les 12 h al Municipal de Sant Francesc.

Preu reduït a 3,75 euros, sols divendres
D’aquesta manera, entre les 00.00 h i les 23.59 h de divendres, qualsevol persona que vulgui assistir al partit podrà adquirir les entrades que desitgi per internet al web entradesformentera.cat/sdformentera, i abans de pagar, haurà d’introduir el codi: Blackfriday.
El preu normal de l’entrada general és de 15 €, i aplicant el descompte del 75% l’usuari sols pagarà 3,75 euros per cadascuna. Aquesta promoció només serà vàlida per Internet i només el divendres en les hores esmentades.

Equips revelació
Amb aquesta acció, el Formentera pretén facilitar l’accés al futbol de Segona RFEF a l’afició i promoure l’activitat esportiva de Formentera en un partit que es presenta molt interessant, ja que tant la SD Formentera com el Cerdanyola FC són dos equips recentment ascendits a la nova categoria i s’estan consolidant com els equips revelació de la temporada.

Compartir

PROGRAMES