TOP
Un fotograma de La Bella Dorment.

La UIB ofereix un taller a Formentera per educar des de la igualtat

En el taller de la UIB titulat “Coeducar des del Cinema” els participants visionaran un film i posteriorment l’analitzaran des d’una perspectiva feminista. A partir d’aquí, es fomentarà la reflexió i es donaran a conèixer les maneres com podem consolidar models coeducatius, específicament a partir del cinema.
La coeducació és l’acció educativa fonamentada en el reconeixement de les potencialitats i individualitats de tot l’alumnat, independentment del seu sexe potenciant així la igualtat real d’oportunitats.

Una única sessió
El taller es portarà a terme el pròxim dilluns 14 d’octubre de 16 a 20 h a l’antiga Sala de Plens del Consell, a la plaça de la Constitució. La inscripció és gratuïta, està oberta a tots els perfils i el nombre de places està limitat a 40. Per inscriure-us podeu completar aquest formulari.
El taller “Coeducar des del Cinema” està organitzat per la Càtedra d’Estudis de Violència de Gènere de la UIB i el Servei d’Activitats Culturals de la UIB, amb el suport del Consell Insular de Formentera i l’Institut Balear de la Dona.

Compartir

PROGRAMES