TOP
Les conferències s’impartiran de febrer a maig.

La UOM oferirà vuit conferències a Formentera

El proper divendres s’inicia una nova edició del cicle de conferències de la Universitat Oberta per Majors, UOM, a Formentera. Un cicle dirigit a gent des dels 50 anys en endavant, que se celebra a Sant Francesc, Sant Ferran i el Pilar de la Mola per afavorir la participació de les persones interessades.
Divendres, doncs, s’impartirà la primera de les conferències al club de Jubilats i Pensionistes de Sant Francesc: Agricultura ecològica, com podem controlar les plagues i afavorir les abelles?, que anirà a càrrec de Mar Leza, professora del Departament de Biologia de la UIB.

Temari de les conferències
La UOM portarà a Formentera diversos experts que impartiran vuit conferències de gener a maig sobre diverses temàtiques com ara Emigració i exili (segles XIX-XX), a càrrec del doctor Santiago Colomar, Història de Formentera: de l’any 550 a l’any 1750, a càrrec del doctor Antoni Ferrer Abárzuza, Llinatges de Formentera i procedència, a càrrec del filòleg Joan Albert Ribas, o La Mola: notes de l’edat moderna i contemporània, del director de l’Enciclopèdia d’Eivissa i Formentera, Felip Cirer.

Compartir

PROGRAMES