Els jugadors del Formentera celebren un dels gols contra la Penya.

La victòria en el derbi contra la Penya (3-0) no serveix per classificar-se pel play-off

El Formentera ha guanyat amb contundència el seu últim partit de lliga en el derbi contra la Penya Deportiva de Santa Eulària. Tot i això els de Michel Alonso es queden fora de les places de play-off d’ascens i de la participació en la pròxima edició de la Copa del Rei per mor de les victòries del Lleida, que finalment s’ha classificat als llocs d’honor, i el CD Eivissa.

El Formentera ha començat el partit molt concentrat i amb molta intensitat. Fruit d’aquesta intensitat, la defensa de la Penya ha comès un error que ha aprofitat Chendri per avançar als roig i negres al minut 3 (1-0). El joc del Formentera continuava sent molt ràpid i de domini de la pilota. Al minut 24 Górriz ha rematat a gol un córner que ha centrat Ferreres, per posar el 2 a 0 a l’electrònic del Municipal de Sant Francesc. Els eivissencs han tengut alguna ocasió per marcar, però el porter Dani García ha estat molt segur entre els tres pals.

La segona part s’ha iniciat amb una ocasió molt clara de Iago Novo al primer minut, que ha xutat fora. Cinc minuts després ha tornat a ser Ferreres qui ha connectat una centrada amb Górriz, que ha marcat el tercer pels homes de Michel Alonso (3-0). El Formentera ha firmat un gran partit, desplegant un gran joc i deixant la porteria a zero.
Amb aquest resultat els roig i negres acaben setens del grup 3 de la Segona RFEF i assoleixen l’objectiu que s’havien marcat a principi de temporada, la permanència.