La XVIII Festa Intercultural arriba a la plaça Europa des Pujols el pròxim 29 de març

Ja han començat els preparatius de la Festa Intercultural, que enguany compleix la seva majoria d’edat i que se celebrarà a la Plaça Europa des Pujols el pròxim diumenge 29 de març, segons informa el Consell de Formentera.
El conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez, ha destacat «l’arrelament d’aquest esdeveniment d’intercanvi cultural» que des dels seus inicis «és un reflex de la societat actual formentera en què conviuen diferents cultures». A més, el conseller ha animat als residents de l’illa «a participar en aquesta festa i gaudir de la riquesa que suposa aquest intercanvi de cultures, que en anteriors edicions ha reunit representants de fins a vint països i regions».

Reunió organitzativa amb voluntaris el 12 de febrer
Des de l’àrea de Benestar Social s’informa que el pròxim 12 de febrer a les 20 hores al Casal d’Entitats s’ha convocat una reunió per organitzar aquesta festa. La reunió està oberta al públic en general i des del Consell s’anima que acudeixi qualsevol persona que vulgui col·laborar. Per a més informació, les persones interessades es poden posar en contacte a través del telèfon 971 321271 o al correu electrònic intercultural@conselldeformentera.cat.

Una quinzena de països i regions
Aquesta trobada reuneix a centenars de residents de l’illa de diferents nacionalitats i regions al llarg de tota una jornada destinada a tots els públics, amb activitats infantils, degustació de productes típics de cada regió i diferents actuacions musicals i balls típics. De moment, hi ha confirmades una quinzena de països i regions participants encara les inscripcions romanen obertes. Cuba, Xile, Bolívia, República Dominicana, Argentina, Colòmbia, Indonèsia, Brasil, Itàlia, Equador, el Marroc, Alemanya, Paraguai, Andalusia, Galícia, Extremadura, València o Catalunya són alguns dels participants en edicions anteriors.

About Author

Comments are closed.

background