TOP
Els projectes s’han presentat en un Consell d’Entitats telemàtic. 7bts

L’AECC encapçala els projectes participatius d’aquest 2022

Un total de 29 entitats de Formentera han escollit els cinc projectes que es duran a terme enguany amb la partida de 325.000 euros prevista pel Consell, si bé les propostes escollides excedeixen aquesta quantitat i, per tant, s’aniran executant fins a esgotar el pressupost, tot i que aquest és orientatiu i, en conseqüència, pot variar segons les necessitats.

Els projectes més votats tenen a veure amb la salut, la inclusió social, el medi ambient i la cultura. Han estat els següents:

1. Programa d’atenció integral en malaltia oncològica
Proposat per l’Associació Espanyola contra el Càncer, AECC, amb un pressupost de 5.000 euros, preveu l’adquisició de material ortoprotètic (cadira de rodes, caminador, seient de dutxa, barana, llit articulat, màquina buscadora de venes) per implementar el programa de l’associació.

2. Fonts d’aigua potable a parcs, places i instal·lacions esportives
Proposat per AVIF i Cosmitos Esportiu Club, amb un pressupost de 80.000 euros, integra els projectes de fonts a zones públiques i d’esports «Plàstic zero» amb l’objectiu de reduir l’ús de plàstic i fomentar hàbits saludables.

3. Accés al mar sense barreres
Proposat pel Club de Surf Formentera, amb un pressupost de 2.914 euros, contempla adquirir una rampa-pantalà flotant (cubs flotants desmuntables de 40 x 40) per facilitar l’accés de totes les persones amb mobilitat reduïda a les embarcacions de vela adaptada de l’Escola Municipal de Vela i del Centre d’Esports Nàutics.

4. Parcs inclusius
Proposat per APNEEF, amb un pressupost de 25.000 euros, preveu la instal·lació de jocs inclusius per a nenes i nens amb diversitat funcional, de manera que qualsevol infant pugui fer ús dels jocs dels parcs.

5. Reforma del cinema
Proposat per l’Obra Cultural Balear de Formentera, amb un pressupost de 250.000 euros, proposa la realització d’actuacions per millorar l’acústica, l’escenari i les butaques per adaptar el cinema al teatre i la música.

En aquest darrer projecte, s’anirien executant millores com les ja dutes a terme fins al moment, i en la mesura del pressupost disponible.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES