TOP
Presentació del Voluntariat de Suport i Acompanyament a l’Hospital Formentera. AECC

L’AECC iniciarà un Voluntariat d’Acompanyament a l’Hospital de Formentera aquest novembre

L’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) posarà en marxa les funcions del Voluntariat de Suport i Acompanyament a l’Hospital de Formentera a partir del 17 de novembre per a oferir més ajuda als pacients oncològics i a les seves famílies.
L’equip de voluntariat de l’Associació recorrerà l’Hospital de Dia amb el carret portàtil de l’entitat per a oferir cafès, sucs i infusions a les persones que es troben esperant a la finalització dels tractaments o alguna cita mèdica, amb l’objectiu de tendir una mà als qui més ho necessiten, brindant-los moments de comprensió i alleujament; a més, els informaran dels recursos que posa l’Associació a la seva disposició per a disminuir l’impacte causat per la malaltia.

Aquest divendres, la presidenta de la Junta Comarcal de Formentera de l’Associació, Pepita Gabaldar, ha lliurat el carret de l’entitat al subdirector de Gestió de l’Hospital de Formentera, Gonzalo Antonio Espí, en una trobada en el qual han estat acompanyats per membres de l’equip de voluntariat de l’Associació que han rebut la formació de Suport i Acompanyament i formaran part d’aquest nou servei.

“Oferir-los un suport major dins i fora de l’Hospital”
“Mantenint una conversa pròxima amb les persones afectades pel càncer podem detectar les seves necessitats. No sols es tracta d’oferir-los moments de desconnexió, sinó que també sàpiguen que estem per a tot el que necessitin al llarg de tot el procés oncològic. Oferir-los un cafè és més que això; és oferir-los un suport major dins i fora de l’Hospital”, ha subratllat Gabaldar.

Per part seva, la gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, la Doctora Carmen Santos Bernabéu, ha destacat “el treball de l’AECC a Formentera des de fa anys i ha valorat molt positivament aquesta nova iniciativa que es dona als hospitals de tota la comunitat autònoma I que permet sumar-se a l’excel·lent treball dels nostres professionals en termes d’humanització de l’atenció al pacient oncològic”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES