TOP
N’Ilena i en Fèlix participen en l’especial de Ràdio Illa per la VI Cursa Solidària de la Pau.

L’alumnat d’Infantil de Sant Ferran explica com serà la Cursa de la Pau d’enguany

Ràdio Illa ha visitat el CEIP Sant Ferran per donar veu a l’alumnat de 3 a 6 anys de les sis classes d’Infantil del centre. Els nens i nenes expliquen que, per mor de la pandèmia, enguany la VI Cursa Solidària de la Pau tendrà un format virtual en el qual els docents i les famílies de l’escola i de tota l’illa estan convidats a participar-hi.

Des del passat dijous 20 de gener i fins demà, dia 27, podeu passar per l’entrada del centre a les 9 i les 14 hores per recollir un dorsal solidari, fent un donatiu amb l’import que considereu.
Amb el dorsal cal fer una activitat esportiva en família: caminar, córrer, anar en bicicleta, ioga…, com més original i creativa millor. Feu-vos una foto i enviau-la al professorat de les vostres filles i fills o bé al correu electrònic de l’escola: ceipsantferran@educaib.eu. La foto remeteu-la preferentment abans del 28.
Si no podeu vindre a l’escola, també podeu fer un donatiu al número de compte de l’ONG
Formenterers Solidaris: ES02 2100 0598 63 02 0013 1031.
Si voleu, podeu demanar-nos el dorsal solidari a l’email de l’escola, ceipsantferran@educaib.eu, i enviar-nos després les fotos. Tots els sous recaptats de la VI Cursa per la pau seran per Formenterers Solidaris.

Amb totes les fotos rebudes es farà un mural conjunt que s’exposarà a l’entrada de l’escola el Dia de la Pau.

Compartir

PROGRAMES