L’Autoritat Portuària limita el pas als vehicles dels transportistes

Entre les 11 i la 1 del migdia i les 7 i les 9 de la tarda només podran accedir al moll els vehicles que hagin d’embarcar. Així, els transportistes han d’aparcar a uns 200 metres de les barques i fer la càrrega i descàrrega de la seva mercaderia amb carretó. 

Aquesta restricció a l’entrada de vehicles s’aplica des de finals de juny i segons l’Autoritat Portuaria té per objectiu descongestionar l’espai on es realitzen les operacions d’embarcament i desembarcament.

D’altra banda ahir les farmàcies de Formentera reberen el subministre diari de medicaments amb nou hores de retard. Segons ha explicat a Ràdio Illa Marina Mayans de la Farmàcia de Sant Ferran, el distribuïdor dels productes a Eivissa no hauria pogut embarcar els paquets a la barca d’ahir de les 9 i mitja del matí amb destí a Formentera. L’Autoritat Portuària de les Balears ha informat a aquesta emissora que a Vila també ha restringit el pas dels vehicles fins a les proximitats de la barca en les hores de més afluència al moll. Així segons l’APB, el transportista dels medicaments hauria d’haver aparcat en una zona habilitada prop del Club Nàutic i fer el trasllat dels productes fins a la barca amb carretó.

About Author

Comments are closed.

background