TOP
És el segon any que s’aplica aquesta mesura. CIF

L’Avinguda Miramar i el carrer Punta Prima tornen a ser d’ús per vianants a partir de les 20 h

A partir de demà dimecres i fins al 15 d’octubre, el tram de l’avinguda Miramar que va des de l’encreuament amb el carrer Espalmador fins a la mar, i el tram del carrer Punta Prima que va des de l’avinguda Miramar fins al carrer Xaloc, as Pujols, passaran a ser sols d’ús per vianants entre les 20 h i les 6 h.

Durant la resta d’hores del dia els carrers seran transitables, però no s’hi podrà aparcar, només fer treballs de càrrega i descàrrega de mercaderies. Per segon any consecutiu es duu endavant aquesta mesura, que segons ha recordat el conseller de Mobilitat, Rafael González, “té per objectiu dinamitzar l’oferta comercial en aquesta zona des Pujols, especialment en les últimes hores de la tarda i la nit quan hi ha més activitat en aquesta localitat. La finalitat és que els vehicles es quedin fora del nucli urbà i els vianants guanyin presència, com ja ha passat a altres punts de l’illa”, ha afegit González.

Aparcaments
Per aconseguir-ho, a banda dels aparcaments que hi ha a la circumval·lació i que estan regulats per la zona blava, l’estiu passat es varen habilitar 2 aparcaments dissuasius als afores de la població: un a la zona Sud-est per a un total de 150 cotxes i 160 motocicletes, i un altre a la circumval·lació per a un total de 60 cotxes. Aquest any s’ha afegit un nou aparcament amb una capacitat per 65 motocicletes al carrer de s’Espalmador. Tots aquests aparcaments són de franc.

Cal destacar també que els artesans del Mercat des Pujols disposaran de dos períodes de 30 minuts d’estacionament gratuït cada dia a l’aparcament de la plaça Europa per realitzar la càrrega i descàrrega per al muntatge i desmuntatge de les seves parades. Els abonaments els podran aconseguir a l’oficina del mateix aparcament.

Cal destacar que les persones amb mobilitat reduïda disposen d’aparcament gratuït a l’aparcament de la plaça d’Europa, els abonaments també els podran obtenir a l’oficina d’aquesta instal·lació.


Des de l’àrea de Turisme, s’ha editat un mapa informatiu des Pujols on s’inclou tota aquesta informació. Aquest es pot trobar al web de Turisme, a les Oficines d’Informació Turística i també es repartirà pels establiments comercials de la zona.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES