TOP

L’empresa que ha prestat l’assessorament al fondeig serà penalitzada amb 6.500 euros pel Govern balear

Una penalització que s’aplica perquè l’empresa no restituí en 24 hores, tal com establia el contracte, una de les dues barques afectades pel temporal del 9 d’agost. Si bé una de les neumàtiques fou reparada en poc temps, l’altra quedà avariada durant 15 dies. D’aquesta manera entre el 10 i el 24 d’agost el servei d’assessorament al fondeig a Formentera es prestà només amb quatre llanxes en comptes de cinc.

Segons el contracte signat entre l’empresa adjudicatària, Solrac SL, i el Govern balear, en cas d’avaria o accident l’embarcació afectada havia de ser reparada o substituïda en 24 hores. En cas que no es produís la restitució de l’embarcació en el termini d’un dia, el contracte contempla que l’empresa sigui penalitzada amb la pèrdua de facturació del nombre de dies en què no s’ha prestat el servei.

Fonts de la conselleria balear de Medi Ambient han confirmat que s’aplicarà la clàusula per penalitzar a l’empresa adjudicatària, el que suposa una penalització de devers 6500 euros.
Recordam que Solrac SL guanyà el concurs per prestar l’assessorament al fondeig amb sis barques al litoral de les Pitiüses per un preu de 177.000 euros.

Compartir

PROGRAMES