Les escoletes de Formentera acolliran més infants que mai el proper curs

125 nens que es distribuiran entre el centre de Sa Miranda i el del Camí Vell. Del total d’infants, 52 són de nova matriculació, i la resta són antics alumnes. Entre ambdues escoletes hi haurà 16 educadores que vetllaran pel benestar dels infants.

A més, la conselleria insular d’educació ha informat a Ràdio Illa que pel curs que comença al setembre, la llista d’espera és de 10 nens, tres nadons nascuts enguany i set nens nascuts al 2016, mentre que tots els boixos nascuts al 2015 han obtingut plaça en algun dels dos centres.

Al proper curs hi haurà 7 aules a l’Escoleta Sa Miranda, una per nadons nascuts enguany, 3 pels infants entre 1 i dos anys i 3 més pels de 2-3 anys. Sumant un total de 98 places ocupades a l’escoleta de Sa Miranda, que comptarà amb 11 educadores i almenys una vetlladora per atendre als alumnes amb necessitats especials.

A l’escoleta del Camí Vell, on hi fan feina tres educadores, hi haurà dues aules, una per a infants de 1-2 anys i l’altra pels de 2-3 anys. Aquest centre té capacitat per 30 alumnes, i de moment es preveu que el proper curs comenci amb 27 nens, quedant 3 places vacants al grup dels nascuts al 2015.

About Author

Comments are closed.

background