TOP
Hospital de Can Misses. Arxiu

Les UCI queden lliures de pacients covid a les Pitiüses

Formentera no ha registrat cap nou contagi per covid durant dimarts i dimecres. El total de malalts de l’illa ascendeix a 8 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu, idèntica xifra que la de dimarts. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 734 casos de coronavirus.
A Eivissa s’han detectat 48 casos nous, de manera que hi ha 515 casos positius actius, 35 més que dimarts. Del total d’afectats, n’hi ha 506 que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més hi ha 9 persones hospitalitzades, totes elles en planta i per tercera vegada des de l’inici de la pandèmia, l’UCI queda lliure de pacients amb covid.
Segueix sense canvis el nombre de professionals sanitaris en vigilància activa, 11, dels quals 6 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 15.158 dosis, 64 més que dimarts, i hi ha 7.987 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 74,6% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.703 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 72% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i, per tant, només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES