TOP
Imatge d’arxiu de l’Hospital de Formentera.

L’Hopital de Formentera es reforça amb 10 professionals per la temporada

L’Hospital de Formentera afrontarà la temporada turística amb 10 professionals més, des de l’1 de juny al 30 de setembre, cinc metges, dues infermeres, una auxiliar d’infermeria i dos tècnics de laboratori. Com a novetat, una reorganització interna permetrà comptar amb un administratiu més des de maig a octubre a Urgències.
A més, l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera afrontarà aquesta temporada estival amb 196 professionals més, comptant els reforços d’estiu i els professionals que es contracten per cobrir les substitucions per vacances del personal. Es realitzaran 28 contractes de metges, 162 d’infermeria i 6 d’auxiliars administratius.
Els reforços d’estiu comptaran amb 35 nous professionals i 161 treballadors per cobrir les substitucions. Aquests reforços aniran destinats a Atenció Primària, tant per als Serveis d’Urgències dels centres de salut com per a les consultes de desplaçats previstes per a turistes i treballadors de temporada, i als Serveis d’Urgències de l’Hospital Can Misses i l’Hospital de Formentera.

Compartir

PROGRAMES