TOP
3.202 els residents que ja s’han vacunat amb la dosi de reforç. PB

Lleuger repunt amb 2 nous positius i 25 casos actius a Formentera

A Formentera s’han registrat 2 nous contagis en les darreres hores. El nombre total de positius actius a la nostra illa és de 25, dos més que ahir.
Del conjunt d’afectats, 21 presenten un quadre lleu i resten aïllats, mentre que continua sent de quatre el nombre de persones hospitalitzades, totes en planta; tres a Can Misses i una a Son Espases.
Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.116 dosis i hi ha 9.955 persones que ja han completat la pauta d’immunització (amb dues dosis), és a dir, un 87,1% de la població diana. Finalment, són 3.202 els residents que ja s’han vacunat amb la dosi de reforç, un 32,2% de la població.

A la veïna Eivissa s’han detectat 7 noves infeccions, i la xifra de positius actius ascendeix a 337, dels quals 295 presenten quadre lleu.
El nombre de persones hospitalitzades és de 48, amb 46 a planta, i 2 ingressos a l’UCI. Entre aquests hospitalitzats, cal comptar-hi tres dels quatre pacients formenterers, que són atesos a Can Misses.
Sobre la xifra d’hospitalitzats diaris que comunica Salut, cal aclarir que en el cas de Can Misses són incloses en el recompte (de casos actius hospitalitzats) les persones que continuen ingressades i que han passat per la unitat covid, encara que ja hagin negativitzat el coronavirus i ara siguin ateses per altres patologies en unitats diferents.
Finalment, ascendeix a 20 el nombre de professionals sanitaris en vigilància activa, tots ells positius.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES