TOP
Llorenç Córdoba avui a Ràdio Illa.

Llorenç Córdoba (Sa Unió): “La gent no se sentia escoltada”

Llorenç Córdoba, guanyador de les eleccions a la presidència del Consell de Formentera i de l’escó de la nostra illa al Parlament, explica a Ràdio Illa (min.16) que amb el seu vot, la ciutadania ha reconegut la feina que Sa Unió ha fet durant els anys d’oposició. Córdoba, que es planteja compaginar la presidència del Consell amb el càrrec de diputat al Parlament, assenyala que amb aquesta fórmula vol mantenir una “connexió directa” entre el Govern balear i la institució insular i que el seu objectiu en el Parlament és fer pressió a favor de Formentera.

En aquest espai de valoració dels resultats electorals, també ha intervingut Alejandra Ferrer (Gent per Formentera), qui ha exposat (min. 11) que la seva formació vetllarà perquè no es perdin alguns projectes per protegir el nostre entorn i defensar-lo de la massificació, com la zonificació turística o el formentera.eco, i fer feina perquè es pugui aplicar a la nostra illa la Llei estatal d’Habitatge.
D’altra banda, Ana Juan (PSOE) ha anunciat (min. 5) que continuarà fent feina des de l’oposició arran d’uns resultats electorals “que no s’esperaven” i que demà es reunirà amb la resta del partit per analitzar la situació.
Així mateix, Pedro Galli, del Partit Llibertari (min. 0) i Ignacio Monge, de Podemos (min. 28), han afirmat que seguiran fent tasca política perquè les seves propostes arrelin a l’illa i oposició des de fora del Ple. Finalment, Vox ha declinat participar en aquest espai de valoracions postelectorals.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES