TOP
Des de Sa Unió es denuncia que “als socialistes no els interessa el futur de la nostra illa, sinó el seu propi dins de la seva organització”.

Llorenç Córdoba serà el candidat de Sa Unió al Consell i el Parlament

Llorenç Córdoba encapçalarà les candidatures a la presidència del Consell de Formentera i al Parlament de les Illes Balears que presentarà sa Unió a les eleccions locals i autonòmiques del 28 de maig.

Home de consens
Les dues formacions que conformen la coalició, Partit Popular de Formentera i Compromís amb Formentera, han cregut que no era necessària una bicefàlia, ja que ambdues organitzacions estimen que Llorenç Córdoba és un home de consens i que les representa sense necessitat de futurs torns, ni quotes de poder.

“Ens presentem com un equip cohesionat i tenim clar que l’únic objectiu que perseguim és un futur millor per als nostres ciutadans i per a l’illa”, ha afegit José Manuel Alcaraz, president dels populars de Formentera.

Per la seva banda, Javier Serra ha assenyalat que “el que volem és que les nostres llistes siguin de consens i que s’hi puguin sumar totes aquelles persones que vulguin treballar contra l’immobilisme i les guerres internes assentades a les nostres institucions, en les quals importa més el partit que governa que els ciutadans de l’illa”.

“Els formenterers, únics protagonistes”
Llorenç Córdoba ha mostrat la seva satisfacció en comptar amb el suport dels dos partits polítics coalitzats a Sa Unió. “L’única cosa que ens preocupa, els únics que són protagonistes per a nosaltres, són tots i cadascun dels formenterers; el nostre territori, el nostre medi ambient, els nostres serveis públics, i la cultura i tradicions, no a qui li toca estar en la presidència del Consell, o en el Parlament. Som un equip que sumem. Les nostres llistes són el resultat del consens i el treball en equip”.

En les pròximes setmanes es presentarà el programa de govern i es faran públiques les persones que completen la llista al Consell Insular.

Assemblea de Sa Unió. SU

 

Currículum de Llorenç Córdoba
Des de 2019 ostenta el càrrec de portaveu de Sa Unió al Consell de Formentera. Veterinari de formació, compta amb una clínica veterinària que va ser la primera que es va obrir a l’illa i ha treballat per a diferents associacions i institucions com l’Associació de ramaders de l’illa, ha estat director del Centre de protecció animal i del centre de recepció de Fauna Silvestre, i veterinari de l’escorxador.
A més, ha estat voluntari de Protecció Civil, president de l’Associació de Vesins de Sant Ferran, Vocal de l’associació d’usuaris de L’estany de Peix i tresorer de la Cambra de Comerç d’Eivissa i Formentera, entre altres.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES