TOP
L’assemblea ha establert com a línia vermella qualsevol negociació amb el PP. PSOE

Llum verda de la militància del PSOE a negociar una moció de censura amb GxF i Compromís

L’assemblea extraordinària de l’Agrupació socialista de Formentera celebrada aquest dilluns, ha donat el vistiplau a l’executiva del partit per negociar una moció de censura amb Gent per Formentera i Compromís “per a recuperar la governabilitat i la gestió del Consell, que en aquest moment es troba en aturada tècnica”. A més, l’assemblea ha establert com a línia vermella qualsevol negociació amb el PP.

El secretari general dels socialistes de Formentera, Rafael Ramírez, ha fet un repàs dels antecedents que “han provocat la greu crisi institucional a Formentera i que han dut al Consell a un punt sense retorn” amb Llorenç Córdoba de president.

Ramírez ha exposat davant els militants la situació de “paràlisi que pateix en aquest moment la màxima institució insular, aturada política i administrativament, sense capacitat de maniobra, sense Junta de Govern, sense vicepresidències i amb les grans inversions que s’han de fer a l’Illa en suspens”.

Perill de pèrdua d’inversions de fons europeus per valor de vuit milions
“Hem decidit fer aquesta passa per responsabilitat institucional, perquè davant el deterior del Consell protagonitzat per la crisi encapçalada per Llorenç Córdoba, no podem més que fer una passa endavant per a recuperar la governabilitat”, ha assenyalat el secretari general de la formació, que ha alertat sobre la pèrdua d’inversions per valor de vuit milions dels fons europeus Next Generation, “que si els perdem hauria de pagar el poble de Formentera”.

Per a Rafael Ramírez, amb l’actual situació, “el Consell està abocat a perdre la seva condició i la seva autonomia i com a grup polític amb representació, és el nostre deure d’intentar revertir aquesta situació per compromís i per responsabilitat amb la ciutadania de l’illa”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES