TOP
Una de les pintures del conte ‘Lluvia y Zape en la isla Mágica’.

‘Lluvia y Zape en la isla màgica’ el conte ambientat a Formentera que introdueix els infants en el ioga

Lluvia Oneida presenta a Ràdio Illa el conte ‘Lluvia y Zape en la isla Mágica, un conte infantil que va néixer a Formentera en el context de la pandèmia, quan l’autora es veié en la necessitat d’entretenir a la seva filla amb passejos didàctics mentre no s’havien reobert les escoles. Ambientat a Formentera, aquest relat compta amb pintures i text elaborats per Oneida, que aborda la gestió emocional amb un llenguatge entenedor per als més petits i aporta eines, com el ioga, per guiar-los cap el benestar i resoldre conflictes. Pitjant en el següent reproductor podeu escoltar l’entrevista completa.

L’obra es publicarà si aconsegueix el finançament requerit en la plataforma de micromecenatge Verkami. Podeu fer-hi la vostra a aportació a partir de 15 euros i a canvi rebreu el llibre firmat per l’autora i amb les despeses d’enviament incloses.
D’altra banda, Oneida que actualment viu a Xèrica (Castelló) també exposa que des de la passada primavera ja no resideix a Formentera, illa que va haver d’abandonar pels problemes d’accés a l’habitatge.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES