TOP
Una habitació doble d’un hotel de Formentera.

L’ocupació d’octubre s’ha incrementat 13 punts respecte a la del 2019

Les dades d’ocupació hotelera del passat mes d’octubre han resultat força positives a la nostra illa, ja que l’octubre d’enguany s’ha registrat una mitjana d’ocupació de més de 57%, gairebé 13 punts per sobre del 2019, darrer exercici abans de la pandèmia, quan l’ocupació no va arribar al 45%.
La vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer, ha fet una valoració positiva d’aquestes dades relacionant-les amb el treball de promoció que s’està fent des del Consell amb l’organització de diversos esdeveniments esportius i culturals com la Mitja Marató, Volta Cicloturista, el Formentera 2.0 o la Formentera Fotogràfica entre altres.

Retard en l’inici de temporada
Les bones dades d’octubre han compensat, en part, el retard en l’inici de la temporada, un retard que es pot copsar contrastant les ocupacions de maig i juny, que enguany han set del 30,5 i el 50% respectivament, mentre que el 2019 foren del 48 i el 80%.
Així, la mitjana d’ocupació de la temporada 2021 ha set del 62%, uns 10 punts per sota de la del 2019, que va vorejar el 72%.

Compartir

PROGRAMES