TOP
Rafa Ramírez a Ràdio Illa

L’oficina d’habitatge del Consell inclourà una assegurança per impagaments del lloguer

Rafa Ramírez, conseller de Benestar Social, ha afirmat a Ràdio Illa que la futura oficina de l’habitatge del Consell de Formentera serà una realitat abans de final d’any. En aquest sentit el conseller, que ha assumit recentment les competències en habitatge, ha indicat que està ultimant un conveni de col·laboració amb el Govern balear, que és l’administració competent en aquesta matèria.
Ramírez també ha avançat alguns dels elements de la futura oficina d’habitatge: creació d’una borsa de cases i pisos disponibles per llogar tot l’any, contemplar beneficis fiscals per als propietaris que lloguin els seus béns immobles per ser utilitzats com a primera residència, acompanyament i assessorament legal per a arrendadors i arrendataris, ajudes per reformar els habitatges que entrin a la bossa de lloguer i una assegurança contra impagaments que aporti confiança a la propietat.
Així mateix Ramírez ha incidit en què el Consell de Formentera haurà de cedir més sòl públic a l’Ibavi amb la finalitat de  construir-hi més habitatges de promoció pública.

D’altra banda, Ramírez també s’ha referit al nou episodi de la crisi migratòria que el passat cap de setmana deixà set barques i 85 persones a la nostra illa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES