L’únic hospitalitzat per covid-19 de Formentera segueix a l’UCI

L’Àrea de Salut pitiüsa ha registrat 52 nous casos de covid-19 en les darreres hores, dels quals un d’ells correspon a Formentera. Avui dia a la nostra illa hi ha constància de 47 casos actius de coronavirus, després que en les últimes hores s’hagin donat tres altes de pacients formenterers.
La xifra d’ingressats a les Pitiüses descendeix dels 59 d’ahir a 55, tot i que augmenten els casos ingressats a l’UCI, de tres a cinc, un d’ells de Formentera, l’únic malalt d’aquesta illa que roman hospitalitzat.
La xifra de pacients aïllats en els seus domicilis o en un hotel pont i en seguiment per part d’Atenció Primària se situa en 763 a les Pitiüses, dels quals 46 corresponen a Formentera (dos menys que ahir) i 717 a Eivissa.

90 positius acumulats a Formentera
S’han donat 37 altes en les últimes hores, de les quals tres per pacients de Formentera, de manera que en l’àmbit pitiús ja són 787 les curacions acumulades. La xifra de pacients actius a les Pitiüses arriba als 818, 14 més que ahir. Els professionals en vigilància activa són 56, als quals cal afegir 18 positius. Així mateix, hi ha 1.616 contagis acumulats des de l’inici de la pandèmia, 90 de Formentera i la resta, 1.526, d’Eivissa.

About Author

Comments are closed.

background