TOP
Regatistes durant el Mundial d’Austràlia de 2020.

Mal inici a l’Europeu dels formenterers que aspiren a representar Espanya als Jocs

Els quatre formenterers que participen en el Campionat Europeu de surf de vela que es disputa a Vilamoura, a Portugal, han obtingut resultats ben dispars en la primera jornada de regates, marcada pels vents moderats. Mateo Sanz, qui ja té la plaça olímpica a la butxaca en representació de Suïssa, és segon a la general, darrere de l’israelià Yoav Cohen. En canvi, no han començat amb bon peu els dos formenterers que esperen obtenir una bona classificació en una de les proves que puntua per definir qui serà l’espanyol que competirà en els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio.

Escandell i Cardona
D’una banda, Sergi Escandell és quinzè i té a dos rivals espanyols per davant en aquesta competició: el canari Àngel Granda, quart a la general, i el gadità Juanma Moreno, qui ocupa la setena posició. D’altra banda, Carlos Cardona, qui fou el millor espanyol en el passat Mundial d’Austràlia, ocupa la plaça 26 d’un total de 43 regatistes i, a més de Granda, Moreno i Escandell, té per davant a l’olímpic Iván Pastor, qui ocupa la divuitena plaça i Tomàs Vieito, que es troba en el lloc 24 de la general.
Així mateix la formenterera Zoe Fernández també és a Vilamoura participant en el Campionat d’Europa Júnior i és segona en la classificació general de la divisió sub-17.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES