Marc Escandell (segon per la dreta) amb l’equip guanyador a la prova de relleus. Foto: PM

Marc Escandell s’imposa als 60 metres llisos en el Campionat de Balears Absolut per Clubs

El corredor formenterer Marc Escandell, que enguany corre amb el Club atletisme Siurell Sa Sini de Mallorca, va aconseguir el primer lloc a la prova de 60 metres llisos en el Campionat de Balears Absolut per Clubs hivern 2022 disputat el passat 22 de gener a Palma. Escandell va recórrer la distància amb un crono de 6,96 segons. En la mateixa jornada, també va obtenir la victòria en la prova per relleus i va assolir la tercera posició en els 200 metres.

Aquest dissabte, el jove velocista formenterer competirà en les proves de 200 i 60 al Campionat Absolut de Balears que es disputarà a Eivissa, i també s’ha classificat pel Campionat d’Espanya que se celebrarà a la localitat malaguenya d’Antequera al març.