TOP

Marí Bosó i Vicenç Vidal són els nous senadors balears

El ple del Parlament ha ratificat a l’eivissenc José Vicente Marí Bosó (PP) i el mallorquí Vicenç Vidal (MÉS) com a senadors autonòmics, amb 44 vots a favor, vuit vots en contra de Ciutadans i Vox i l’abstenció dels tres diputats del PI.
En la passada legislatura van ser designats com a senadors autonòmics dos expresidents del Govern, José Ramón Bauzá (PP) i Francesc Antich (PSIB). Al final de la legislatura va entrar com a senador Antoni Fuster, en substitució de Bauzá que va renunciar a l’escó i es va donar de baixa del PP.

José Vicente Marí Bosó
El nou senador a proposta del PP, José Vicente Marí Bosó (València 1970), és advocat i president del PP d’Eivissa, va ser diputat per Balears en el Congrés i en les passades eleccions va encapçalar la llista a l’alcaldia de Vila. A més, va ser conseller d’Hisenda en el Govern de Bauzá.

Vicenç Vidal
El nou representant a la cambra alta a proposta de Més per Mallorca, Vicenç Vidal (Esporles, 1980) és llicenciat en Ciències Ambientals i va ser el número quatre de la llista de la formació ecosobiranista al Consell de Mallorca i en la legislatura passada va ser conseller balear de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

Compartir

PROGRAMES