TOP
Ceballos a l’arribada a ses Salines. KBT

Martín Ceballos creua nedant entre Formentera i Eivissa per impulsar la protecció de la mar

Martín Ceballos, baixista del grup Dvicio, ha aconseguit avui creuar nadant els 17 quilòmetres que separen Formentera i Eivissa per una fi solidària: impulsar la protecció de la mar recaptant fons per a la fundació IbizaPreservation.

Ceballos ha assumit el desafiament sota el lema “El Cruce del Martín”, tirant-se a l’aigua a Cala Saona al voltant de les 08.30 h d’aquest matí i arribant 4 hores i 53 minuts i 45 segons després a la Platja de Ses Salines a Eivissa, amb el suport tècnic d’Ibiza Blue Challenge.

Martín ha estat rebut per per l’equip executiu d’IbizaPreservation a més de familiars i amics. KBT

 

Reivindicar la necessitat d’actuar pel medi ambient

Un comitè de benvinguda format per l’equip executiu d’IbizaPreservation a més de familiars i amics de Martín Ceballos, ha acudit a la platja per rebre i agrair al músic el seu compromís i col·laboració. “És un orgull que Martín hagi fet tot aquest esforç per a posar sobre la taula la necessitat d’actuar pel medi ambient en general i per la Mediterrània en particular i que hagi pensat en IbizaPreservation per a donar els fons recaptats amb la seva acció”, ha afirmat la directora de la fundació, Inma Saranova.

Actualment de gira mundial, Ceballos s’ha pres un breu descans per a venir a les Pitiüses a emprendre aquesta acció solidària. A més de recaptar fons a través del seu compte d’Instagram, @dvicio_martin, ha aconseguit el compromís d’empreses com Granini, Ocean Mind, Free2move i Brudy Cosmetics per a fer donacions.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES