TOP

Mateo Sanz és nomenat el millor esportista de l’any

El divendres se celebrà la I Gala de l’Esport de Formentera, un esdeveniment organitzat pel Consell amb l’objectiu de reconèixer i premiar els mèrits de persones i entitats vinculades amb l’esport.
El premi de millor esportista de la temporada 2016/2017 fou per Mateo Sanz, que l’estiu passat es convertí en el primer formenterer en participar en uns Jocs Olímpics. En la mateixa categoria s’havia nominat a l’atleta Andrea Romero, el futbolista Marcos Contreras, la tenista Gemma Lairón, la judoca Mia Chastaing i Jacobo Domínguez especialista en tir al plat.
D’altra banda, Protecció Civil ha estat reconeguda com a millor entitat patrocinadora, per la gran tasca realitzada pels seus voluntaris que participen en l’organització de les proves esportives que es fan a l’illa. Els altres nominats han estat TrasmapiBaleariaCarbónicas Tur, Frufor i Caixabank.
El premi de millor entitat esportiva, ha estat per la SD Formentera, pel seu ascens a Segona Divisió B i la classificació per setzens de final de la Copa del Rei.
A més, també s’ha realitzat el nomenament de la persona física amb més relleu en la tasca del foment de l’esport, un reconeixement que ha recaigut en el 6è DAN de judo, Eugenio de la Dueña, per haver-se dedicat durant més de 30 anys a l’ensenyament i promoció d’aquest esport a Formentera.
També s’han entregat dues mencions especials a títol pòstum per decisió del Jurat a: Josep Marí i Antoni Torres, per la seva trajectòria com a jugadors i directius de la SD Formentera durant tota una vida vinculada al club.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES