TOP
Professionals sanitaris treballen seguint els protocols de protecció.

Més altes que nous casos: 29 pacients actius a Formentera

Formentera ha registrat cinc nous positius de covid-19 en les darreres hores, mentre que s’han donat vuit altes a pacients d’aquesta illa. Comptabilitzant les noves dades, a Formentera hi ha 29 casos actius, tres menys que ahir. Del total dels 29 contagiats actius, 27 presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària. Els dos pacients restants continuen ingressats a la unitat F de Medicina Interna de l’Hospital de Can Misses. D’ençà que començà la pandèmia s’han detectat a l’illa 221 positius en coronavirus.

Mor un home a Eivissa
L’Àrea de Salut ha informat del traspàs d’un pacient d’Eivissa de 93 anys amb patologies prèvies que era positiu en covid-19. Estava hospitalitzat a la Unitat F de Medicina Interna, especialitzada en SARS-CoV-2, on havia ingressat ahir a la nit. Des que començà la pandèmia han mort 28 persones amb coronavirus a les Pitiüses, de les quals dues eren de Formentera.
D’altra banda, el Laboratori de Microbiologia ha detectat en l’última jornada 57 nous positius, 52 a Eivissa i els esmentats cinc nous casos de Formentera. En paral·lel s’han donat 34 altes, de les quals vuit són relatives a Formentera, de manera que la xifra d’actius a les Pitiüses puja en 22 casos i se situa en els 381 contagiats.
D’aquests, 364 pacients reben seguiment domiciliari per part dels equips d’Atenció Primària pel seu estat lleu o asimptomàtic, dels quals 337 a Eivissa i 27 a Formentera. A més, hi ha 17 persones hospitalitzades a l’Hospital de Can Misses: 12 a les unitats covid (entre els quals es compten els dos pacients formenterers) i cinc a la Unitat de Cures Intensives. Finalment, puja el nombre de professionals en vigilància activa, que passa de 25 a 36, ​​dels quals 14 són positius, sis més que en l’últim recompte.

Compartir

PROGRAMES