TOP

Més de 2.000 persones visiten la rehabilitació del far de la Mola

El passat cap de setmana fou el quart i últim de portes obertes al far de la Mola i durant aquest dissabte i diumenge han passat per aquest icònic edifici 555 persones. En el còmput dels quatre caps de setmana de febrer, en total hi han anat 2.072 visitants.
El far, inaugurat l’any 1861, quedarà tancat al públic fins que es completi la intervenció museogràfica, que es preveu que estigui enllestida per al mes de maig.

Exposició permanent i espai polivalent
La intervenció impulsada pel Consell, que ha suposat una inversió d’uns 800.000 euros, ha creat un espai que acollirà un centre d’interpretació dels fars de Formentera, que també tendrà informació sobre la relació de la nostra illa amb la mar, la pesca i els moviments migratoris, així com material audiovisual que expliqui la nostra història marítima.
D’altra banda, s’ha creat un espai polivalent per actes de diferent caràcter cultural, com ara exposicions, concerts, conferències, recitals o representacions teatrals de petit format, entre d’altres. La zona exterior, és a dir al pati d’entrada, també s’ha habilitat per poder acollir actes culturals i educatius a l’aire lliure.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES