TOP
Lectura del manifest a la plaça. 7bts

Més d’un centenar de persones es concentren per dir “No al genocidi del poble palestí”

La plaça de Sant Francesc ha acollit aquest dimecres de tarda una concentració reclamant la fi de la guerra entre Israel i Gaza, un conflicte que s’ha estès també a alguns punts de Cisjordània i que s’ha cobrat la vida de 14.500 persones, de les quals, més de 6.000 serien menors.

Així, més d’un centenar de persones s’han concentrat davant del Consell per dir “No al genocidi del poble palestí”, exigint la fi del conflicte armat i esgrimint cartells on es podien llegir proclames com “Free Palestina”, “Stop massacre” o “On està la humanitat?”.

Organitzat per la Plataforma Formentera Palestina, ha comptat amb la lectura d’un manifest que podeu escoltar clicant al següent enllaç…

Treva de quatre dies
Durant la darrera jornada s’ha viscut un cert ambient d’esperança amb l’anunci d’un alto el foc entre els dos bàndols a canvi d’un intercanvi d’ostatges i presoners.

Després de dies de converses amb Qatar, Egipte i els Estats Units, les dues parts han accedit a aturar els enfrontaments durant almenys quatre dies a partir d’aquest dijous. A canvi, Hamàs s’ha compromès a alliberar mig centenar d’ostatges, la majoria dones i nens. El govern de Benjamin Netanyahu ha publicat també una llista amb desenes de presoners palestins a Israel, molts d’ells menors d’edat, que també seran alliberats.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES