TOP
Vista aèria de Formentera.

Mesures anticovid: una acta i un local precintat a Formentera durant Setmana Santa

El dispositiu extraordinari coordinat per la Direcció General d’Emergències per controlar el compliment de les mesures de protecció enfront de la covid-19 ha realitzat un total de 470 inspeccions a bars, restaurants i hotels de totes les illes durant el període especial de Setmana Santa.
Des de dia 26 de març fins ahir, l’operatiu coordinat per la Direcció General d’Emergències, en què han participat inspectors del Govern i forces i cossos de seguretat, incloses les policies locals, ha realitzat 13 inspeccions a Formentera, 165 a Eivissa, 293 a Mallorca i 10 a Menorca.
La gran majoria d’actes aixecades i rebudes fins ara per la DG Emergències han set per no respectar el nombre de persones convivents per taula i per fumar a menys de dos metres de la zona de terrassa. Per illes, s’han rebut fins ara 1 acta de denúncia a Formentera, 82 a Eivissa, 258 a Mallorca i 13 a Menorca. Cal recordar que les forces i cossos de seguretat, incloses policies locals, no envien les seves denúncies a la DG Emergències de forma immediata, sinó amb posterioritat, per la qual cosa el registre es va completant a mesura que arriba la informació.
Per altra banda, el dispositiu d’inspecció ha precintat dos establiments per incompliment reiterat de mesures anticovid (horari d’obertura, persones a l’interior, aforaments): un a Formentera i un altre a Palma.
El Govern indica que “en general i tenint en compte el bon temps que hi ha hagut tots aquests dies de festa, s’ha observat un alt grau de compliment de les mesures, tant per part dels establiments com dels usuaris, a excepció de les aglomeracions multitudinàries que hi ha hagut a les platges durant el cap de setmana”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES