TOP
Alonso ha renovat per una temporada més. SDF

Míchel Alonso renova pel Formentera

La SD Formentera i Míchel Alonso han arribat a un acord per ampliar una temporada més el contracte de l’actual entrenador.

Míchel Alonso ha declarat que se sent “molt feliç per la renovació” i que la seva decisió de continuar ve motivada perquè “m’he trobat un club seriós en un lloc privilegiat i molt especial. Sent que es respecta el meu treball i em sent estimat”. El següent objectiu per a Míchel Alonso és “ajudar que el club continuï creixent i es consolidi a la categoria”.

Antoni Roig, president del Formentera, ha explicat que per part del club han entès que “en Míchel és un gran entrenador i un excel·lent coneixedor de la categoria. Hem fet una gran temporada perquè hem conservat la categoria sense patir, i hem arribat al final amb opcions de play-off”. Per al president de l’entitat, a banda de la qualitat tècnica de l’entrenador, també ha tingut molt pes en la decisió que Míchel Alonso “és una bona persona, que s’ha adaptat bé a l’illa i al club i que ha entès des del primer dia el nostre projecte”.

Compartir

PROGRAMES