TOP
Juan i Miñones departint durant la visita del ministre. PSOE

Miñones: “Atendrem les demandes de Formentera perquè sempre tingui una sanitat de qualitat”

El ministre de Sanitat José Manuel Miñones, la candidata a la presidència, Ana Juan, el número 2 de la candidatura progressista al Parlament, Antonio Jesús Sanz i la número 5 de la llista al Consell, Paula Ferrer, han remarcat la feina conjunta de totes les administracions per tal de liderar la resolució de les necessitats de la nostra Illa.

La candidata del PSOE al Consell, Ana Juan, ha posat en relleu “les millores en la sanitat pública que ha tingut Formentera els darrers anys per tenir l’atenció sanitària de qualitat que es mereix” i que “des del partit socialista continuarem treballant per millorar-la en coordinació amb els governs progressistes de Balears i de l’Estat”.


Roda de premsa a l’hospital. PSOE

Sanz en la seva intervenció, ha destacat la importància de la feina dels socialistes en matèria sanitària, que s’ha traduït en la “contractació de més de 5000 sanitaris mentre el PP treia pit d’acomiadar a més de 1000 professionals”.
A més a més, ha anunciat la creació d’una unitat bàsica a la Mola, l’ampliació del centre sanitari, la cartera de serveis i la base definitiva del 061, operatiu el servei ja des de fa uns mesos. En aquest sentit, ha explicat que “fou la pandèmia i la seva gestió la que ens va donar la raó per continuar defensant una sanitat pública i de qualitat”.

Per la seva banda, Paula Ferrer s’ha compromès a “millorar l’accés a l’hospital amb la posada en marxa d’un bus llançadora”, a “crear una Unitat d’atenció hospitalària a domicili, un pla estratègic de RH per l’àrea de Salut i a fomentar el benestar dels ciutadans a través del projecte de ciutats saludables a Formentera”.

Finalment, el ministre de Sanitat José Manuel Miñones, ha recordat que “s’han invertit 22 milions d’euros en equips d’alta tecnologia per Balears, es finançarà als centres de salut amb nous equipaments i professionals, s’augmentaran les places MIR i un 15% les places universitàries de medicina a les Illes Balears”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES