Mor ofegat un home de 61 anys as Pas

Aquesta tarda, al voltant de les 19 h, ha mort ofegat un turista de nacionalitat francesa i 61 anys as Pas des Trucadors. El 061 ha informat que l’home ha intentat travessar nedant el canal que separa Formentera de s’Espalmador, que estava senyalitzat amb bandera vermella (prohibició del bany), i ha acabat sent arrossegat pel corrent. Els socorristes de Formentera, que a aquelles hores es trobaven fora de servei, han acudit al lloc dels fets i han aplicat a la víctima les maniobres de reanimació bàsica. Posteriorment el personal de la Unitat Medicalitzada d’Emergències (UME) també ha arribat as Pas i ha realitzat la reanimació avançada sense èxit. Es desconeix si l’home patia patologies prèvies.
Fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat membres del cos de Bombers i de la Policia Local. Una de les embarcacions d’un restaurant pròxim ha ajudat a traslladar els serveis d’emergències.
Es Pas des Trucadors és una zona molt afectada pels corrents marins i on els darrers anys s’han produït successos similars.

 

About Author

background