TOP
Imatge d’arxiu d’una ambulància del 061.

Mor un banyista australià atropellat per una llanxa a Illetes

Un home de 40 anys i de nacionalitat australiana va morir ahir de tarda després de ser envestit per una llanxa semirígida mentre practicava busseig amb un propulsor o seascooter a la platja de Cavall d’en Borràs.

Rescatada a l’instant per la seva dona i amics, la víctima fou portada immediatament fins al port de la Savina en la barca que havia llogat amb els seus acompanyants. Allà l’home fou assistit, ja en aturada cardi-respiratòria, per una ambulància que esperava. Malgrat ser traslladat ràpidament a l’hospital, on va arribar en estat crític, no es va poder fer res per salvar-li la vida. La causa de la mort fou l’exanguinació o dessagnament provocat pels talls profunds que presentava la víctima en ambdues cames segons han confirmat fonts del 061 a Ràdio Illa.

La dona i amics de la víctima, molt afectats, van rebre suport psicològic del facultatiu de guàrdia del 112 tant en la comunicació de la defunció com en la vista del cadàver.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident. El patró de l’embarcació sinistrada va ser conduït a les dependències policials a Sant Francesc on se li va realitzar el corresponent test d’alcoholèmia i se li va prendre declaració.

El cos armat haurà d’aclarir si la víctima nedava fora de la zona de bany protegida per les boies -tal com haurien suggerit alguns testimonis presencials- i, si per tant, va cometre una greu imprudència en una zona amb gran trànsit d’embarcacions.

Compartir

PROGRAMES